keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Haasteena kääpiöesikko

Koulun käytävällä oli myynnissä kääpiöesikoita hintaan 1 €/kpl. Pakkohan sellainen oli ostaa - varsinkin, kun olin itse koulimassa niitä syksyllä. Värin valinta vain oli julmetun vaikeaa... Liian kivoja värejä!


Koko kevättalven olen lukenut ja kuullut joka puolelta, kuinka esikko on niin hankala pitää hengissä, joten minähän päätin, että hyväksyn haasteen! :D  Hetken pähkäiltyäni totesin lasitetun parvekkeen olevan suorastaan täydellinen paikka: paljon valoa ja vain muutama plusaste. Vielä kun muistaisi tarkistaa kastelutarpeen riittävän usein, parvekkeelle on aina liian helppoa unohtaa kaikki...

Kaveri on nököttänyt tuolla parvekkeen pöydällä nyt viikon verran, ja varsin terhakalta se näyttää edelleen. Juurelta tunkee nuppua ihan solkenaan ja jo avautuneetkin kukat näyttävät kestävän oikein hyvin, joten eiköhän tästä saada nauttia vielä kauan. :)  Mikäli hajamielinen kastelija ei koidu esikon turmioksi, se pääsee keväällä mökille kukkapenkkiin - ja sitten saankin jännätä, selviääkö se seuraavasta talvesta vai ei. Pidetään siis peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti